Overslaan en naar de inhoud gaan

Check-up van je verwarmingsketel: een duidelijk, informatief overzicht

TotalEnergies levert niet alleen energie, maar ook diverse oplossingen om je energiefactuur te doen dalen. We bieden ook alternatieve en ecologische energieoplossingen aan, zoals het onderhoud van je verwarmingsketel. 

Link symbol Kopieer link
Gekopieerd
Thumbnail

Een check-up?

Een algemene check-up is een stand van zaken van een bepaalde situatie op een gegeven moment. Net zoals je huisarts je gezondheid controleert, kun je bij TotalEnergies terecht voor een slimme kijk op de prestaties van je verwarmingsketel!

Na elk onderhoud van je verwarmingsketel uitgevoerd door TotalEnergies, krijg je boven op het officiële wettelijke attest ook nog een rapport met alle belangrijke informatie over het functioneren van je verwarmingsketel. De voordelen van deze check-up?

  • Je kunt het rendement van je installatie vergelijken met het ketelpark dat door TotalEnergies wordt onderhouden.
  • Je kunt je een idee vormen van de resterende levensduur van je verwarmingsketel.
  • Je kunt het risico op een technisch defect beter inschatten.
  • Je krijgt een duidelijk beeld van de besparingen (in euro) die je zou kunnen doen als je je verwarmingsketel zou laten vervangen, een andere dienst van TotalEnergies.
  • We maken de vermindering van de CO2-uitstoot duidelijk aan de hand van een aantal vergelijkingen, zoals de CO2-opname door bomen of de uitstoot van uitlaatgassen tijdens een autorit.
Thumbnail

Hoe kun je een check-up aanvragen?

Bij elk ketelonderhoud, met of zonder reparatiedienst, krijg je een wettelijk onderhoudsattest én een check-up van je verwarmingsketel. Je hoeft dus enkel maar te beslissen welke formule je voorkeur heeft!

Overtuigd ?

Ik vraag een afspraak