Overslaan en naar de inhoud gaan

Verlicht vergeten plekjes met bewegingssensoren

Aangepaste ledverlichting met sensoren zorgt voor gebruiksgemak, veiligheid én duurzaamheid. En dat hoeft niet eens veel te kosten. 

Link symbol Kopieer link
Gekopieerd
Détecteurs de mouvement. Automatiquement économiques

Leef je in een huishouden waarin lichten vaak ongevraagd blijven branden? En ‘niemand’ die het gedaan heeft na grondige navraag bij alle gezinsleden? Een goede oplossing ligt in de lamp zelf: een ledlamp met een bewegingssensor. Zeker op plekken waar je in huis minder vaak komt, denk aan dat ene verdoken gangetje naast de trap, de kelder, het gastentoilet of buiten aan de inkomhal. Dan is het heel handig om een automatische verlichting te installeren die opspringt wanneer je er langsloopt.  

 

Gemak en veiligheid 

Dat klinkt als een stevige investering, maar is het helemaal niet. Vanaf 7 euro koop je al een ledlamp met enkele bewegingssensoren in. Bij het maken van het rekensommetje, levert dat na verloop van tijd stevig op. Naast energiezuinig, heeft dit soort verlichting ook een gebruiksvriendelijke en veiligheidsfunctie. Zo moet je nooit meer op zoek naar de lichtknop als je met volle handen binnenkomt. En worden ongewenste gasten buiten afgeschrikt door het plotse licht dat aangaat wanneer ze dicht bij je huis komen. Meer dan redenen genoeg om slimme verlichting in huis te halen.  

 

Bron: into-led.com