Overslaan en naar de inhoud gaan

TotalEnergies gaat in zee met Opinum om het verbruik en de ecologische voetafdruk van bedrijfsgebouwen te verlagen

Wij bieden u nu een aantrekkelijke, flexibele en eenvoudige oplossing voor het beheer van uw verbruik. Verlies niet langer tijd bij het analyseren van uw energieverbruik of het controleren van uw facturen.

Link symbol Kopieer link
Gekopieerd
Thumbnail

Wij helpen u in een oogwenk! Of het nu gaat om elektriciteit, gas of water,wij automatiseren al uw verbruiksgegevens via een beveiligd webportaal. Volgens de Europese Unie is 36% van de CO2-voetafdruk in Europa afkomstig van het energieverbruik van gebouwen.

Wij willen de Belgische bedrijven graag helpen om de milieu-impact van hun infrastructuur (bedrijfspanden, ziekenhuizen, scholen, rusthuizen …) terug te schroeven met wel 35%.

Ongelooflijk? TotalEnergies biedt een verantwoord beheer om inzicht te krijgen in al uw soorten verbruik!

 

Hoe werkt het platform?

Via ons platform zijn alle opgemeten en telegelezen gegevens zichtbaar op dezelfde plaats, wat een geïntegreerde boekhouding van het verbruik mogelijk maakt. Door de gebouwen onderling aan elkaar te koppelen vindt u alle informatie samen terug op het platform.

 

Thumbnail

Het portaal wordt geleverd met diverse geïntegreerde functies voor het visualiseren van de gegevens. Het is bovendien mogelijk om diverse gepersonaliseerde views aan te maken, afgestemd op uw specifieke behoeften.

U kunt periodieke rapporten aanmaken, die vervolgens automatisch per e-mail worden verstuurd.

Thumbnail

Prijzen

Het basispakket is beschikbaar vanaf € 59,5 per jaar.

Elke vraag van de klant kan volledig worden afgestemd volgens de optimaliseringsbehoefte.

Graag meer weten ?

Contacteer ons